Comença la fase 1 de l'obra La Muntanyeta Bonavista

La Fundació La Muntanyeta, entitat al servei de persones amb paràlisi cerebral, ha obert el procés d'adjudicació de la fase 1 de l'obra La Muntanyeta Bonavista a totes les empreses constructores que es vulguin presentar per a executar les obres de remodelació d'aquest nou equipament. En aquest enllaç es poden consultar les bases de la convocatòria.

Les empreses interessades a participar al procés d'adjudicació poden presentar la documentació necessària fins al proper 29 de juliol a les 14h. La documentació que es requereix a les bases de la convocatòria s'ha de lliurar a la seu de la Fundació La Muntanyeta, situada al C/ Muntanya de Sant Pere, s/n, de Tarragona, en horari de 9 a 14h.

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d'Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d'oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l'oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.