L'Ajuntament de Tarragona i La Muntanyeta signen la cessió de l'edifici blanc de Bonavista

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director general de la Fundació Privada La Muntanyeta, Jaume Marí Pàmies, han signat avui el contracte pel qual l'Ajuntament atorga la concessió per a l'ús privatiu de l'Edifici Blanc a La Muntanyeta.

Es tracta d'una finca ubicada al Camí de la Partió de Bonavista. L'Alcalde ha destacat la tasca conjunta feta entre entitats i administracions per tirar endavant aquest gran projecte social que permetrà ampliar i millorar la tasca de La Muntanyeta i, al mateix temps, recuperar un edifici i un espai emblemàtic del barri de Bonavista.

La Fundació La Muntanyeta convertirà l'Edifici Blanc de Bonavista en un equipament al servei de les persones amb discapacitat. La remodelació es tirarà endavant gràcies a una subvenció de 500.000 euros de la convocatòria de projectes del 0.7% de l'IRPF, i després que l'Ajuntament de Tarragona aprovés la cessió de l'edifici a la Fundació La Muntanyeta per un període de 50 anys.

Està previst que l'obra de rehabilitació es realitzi en tres fases. En la primera fase es crearan 12 places de residència i 16 de centre ocupacional, que se sumaran a les places actuals d'aquest servei. Així doncs, està previst que el centre ocupacional es traslladi de les actuals instal·lacions de Sant Pere i Sant Pau al nou equipament.