Prop de 50 arquitectes s'interessen pel concurs de remodelació de l'edifici blanc de Bonavista

Gairebé 50 arquitectes s'han interessat per la primera fase del concurs per la concessió de l'obra de remodelació de l'Edifici Blanc de Bonavista. En el marc d'aquest concurs, dissabte es va obrir l'equipament per primera vegada des que es va fer la cessió.

El motiu era la visita que s'havia organitzat per als arquitectes interessats a participar en el concurs en el que diferents equips de professionals donaran la seva solució per dissenyar els serveis de La Muntanyeta en aquest edifici. El concurs es porta a terme amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Tarragona.

El matí va servir per a que els tècnics tinguessin un primer contacte directe amb l'edifici i exteriors i per poder mitigar els dubtes sobre aspectes relacionats amb el concurs. El termini d'entrega de la primera fase és el proper 22 de gener.

Amb la remodelació, l'edifici blanc de Bonavista esdevindrà una residència per a 12 persones i un centre ocupacional de 50 places, comptant les 12 places de residència en horari diürn.