Comença la preinstal·lació de la domòtica i el sistema de clima a La Muntanyeta Bonavista

La remodelació del nou equipament La Muntanyeta Bonavista avança segons el calendari previst. Aquestes primeres setmanes de l'any 2019, els operaris han començat a realitzar la preinstal·lació de la infraestructura domòtica que tindrà el centre. Cal tenir en compte que el nou equipament serà un espai on es promourà l'autonomia de les persones usuàries, per això comptarà amb sistemes de domòtica que facilitin el desplaçament i l'activitat diària de les persones amb paràlisi cerebral.

Al mateix temps, també s'ha iniciat la instal·lació dels aparells de climatització de l'edifici, així com ja s'ha formigonat el terra del futur centre ocupacional, com es pot veure a les imatges.

Pel que fa al tancament exterior de l'edifici, les tasques avancen a bon ritme, i properament les feines realitzades a la façana estaran acabades.

Cal recordar que La Muntanyeta Bonavista esdevindrà una residència per a 60 persones i un centre ocupacional de 50 places. L'ampliació dels nostres serveis ens permetrà donar resposta a la demanda i llistes d'espera actuals. El projecte compta amb el suport i la complicitat de les administracions públiques, i també d'empreses privades i particulars. Volem fer partícipi a tothom d’aquest gran projecte.

Si tu també t'hi vols sumar, col·labora-hi!