El Director General de Polítiques de Suport a la Discapacitat visita les obres de La Muntanyeta Bonavista

El director general de Polítiques de suport a la discapacitat, Borja Fanjul, ha visitat aquest matí les obres del nou equipament La Muntanyeta Bonavista. Fanjul, acompanyat del subdelegat del Govern, Jordi Sierra, ha pogut veure de primera mà com avancen els treballs en el futur centre per a persones amb paràlisi cerebral.

Fanjul ha valorat molt positivament aquest nou equipament, que comptarà amb 60 places de residència i 50 places de centre ocupacional, i que donarà resposta a les necessitats de les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies. La construcció del nou centre compta amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, i està previst que es pugui posar en marxa en el tercer trimestre del proper any 2019.

En la seva estada a Tarragona, el director general també ha visitat les actuals instal·lacions de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta, al barri de Sant Pere i Sant Pau. Allí, ha pogut conèixer les diferents activitats i teràpies que es realitzen amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.