COMENÇA EL MUNTATGE DE L'ESTRUCTURA DEL NOU EQUIPAMENT

visita25.05.005 MediumA meitats del mes de maig es va iniciar el muntatge de l'estructura del nou equipament de La Muntanyeta a Bonavista. Concretament, els treballs es van iniciar a la part central de l'edifici, on tindrà lloc la zona de teràpies, la infermeria i la consulta mèdica, a més de la sala de musicoteràpia i la zona d'administració. 

Aquesta zona central que conté els ascensors i les caixes d’escales assegura la unió dels diferents mòduls de l’edifici i garanteix la total accessibilitat, tant horitzontal com vertical. S’estan realitzant així les soldadures que uneixen els elements verticals y horitzontals, al mateix temps que s’ha començat la instal·lació de l’estructura vertical de la zona del taller ocupacional on els pilars marquen l'amplada i la profunditat que tindran les aules.

Els treballs previs fins al moment s'havien centrat en fabricar tots els elements de l’estructura metàl·lica a fàbrica. Comença ara doncs la part de treballs més visible que permetrà anar seguint l’evolució dels mateixos.