Comença a lluir la nova façana de La Muntanyeta Bonavista

El nou centre per a persones amb paràlisi cerebral, La Muntanyeta Bonavista, comença a lluir la nova façana. Les obres avancen a bon ritme, i en les darreres setmanes els treballs s'han centrat en la part exterior de l'equipament.

Així doncs, s'han instal·lat els revestiments i aïllaments exteriors, i ja es comença a observar la nova façana que tindrà el nou equipament social.

També s'ha avançat en el muntatge d'envidraments de balconeres i finestres exteriors d'alumini. Al mateix temps, a l'interior de l'edifici es treballa en les instal·lacions de fontanteria, climatització i electricitat de tot l'equipament.

Cal recordar que La Muntanyeta Bonavista esdevindrà un centre d'atenció integral per a persones amb paràlisi cerebral, amb 50 places de centre ocupacional i 60 de residència. Està previst que les obres finalitzin l'any vinent.