Comencen a col·locar el forjat de les zones ampliades del nou edifici

visita.13.07.010 MediumDe mica en mica, el nou edifici de La Muntanyeta a Bonavista va prenent cos. Aquesta setmana, en la darrera vista d’obres amb l’arquitecte Juan Manuel Arroyo; l’arquitecte tècnic Josep Borràs; l’encarregat de l’obra, José Luis de la Guía; i la directora de l’obra Míriam Ramos; hem pogut observar com l'estructura metàl·lica de la zona ampliada (zona corresponent a la residència, l’espai d’administració i la zona del taller ocupacional) de la planta baixa de l’edifici ja s'ha finalitzat. A més, aquests dies s'ha fet també el control de qualitat de totes les soldadures i s'ha verificat que la pintura de protecció s’hagi realitzat correctament.

Així mateix, s'ha començat a realitzar el muntatge de la bastida per col·locar el forjat de les zones ampliades i s'ha començat a col·locar el forjat col·laborant.

Per últim, dir també que s'han introduït les modificacions corresponents al sanejament.

Les obres doncs com us apuntàvem fa uns dies avancen a molt bon ritme. I ja va prenent més forma el nostre nou edifici, la qual cosa ens fa molta il•lusió i ens omple de satisfacció per tots els esforços que s’hi estan dedicant i per la tasca que hem portat a terme fins el moment.